Vrijwilligers

 

Stichting MAX draait volledig op vrijwilligers. Deze vrijwilligers zetten zich met enthousiasme in voor onze stichting. Vrijwilliger worden kan bij Stichting MAX al vanaf 11 jaar! Je helpt dan achter de bar of garderobe, bent de DJ van de avond of bedient de lichtinstallatie. Voor vrijwilligers van 16 jaar en ouder hebben we ook diverse functies naast het meedraaien met activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de PR commissie of administratieve ondersteuning.

 

Op de vacaturepagina staan alle actuele vacatures. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail voor meer informatie via ons contact formulier of naar ons e-mail adres dat onder de vacatures vermeld staat. Stichting MAX is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die zich samen met ons in willen zetten voor de activiteiten die wij organiseren.

 

Aannamebeleid

Mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk, worden uitgenodigd voor een  kennismakingsgesprek. Samen maken we afspraken over de werkzaamheden en het op proef meedraaien om te kijken of er wederzijds een match is. Wij vragen standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan voor nieuwe vrijwilligers.